Färgat håret ( igen)

riktigt illa...kommer tappa håret innan ja e 40! Färgade lite mörkare för att få bort de oranga & gula uppe på huvudet haha :) men ja tycker de ser lite grönt ut :P men får se vad andra säger :) haha ja kanske ser i syne :)

Lägger upp en bild i morgon i think!Lägger upp en bild när ja var riktigt mörkhårig!


Sweet dreams everybody

Kom nyss hem från killen & ja har varit lika trött hela dagen, it sucks men ska sova tidigare men först kolla på titanic 2 som inte verkar alls bra men ska ge den ett försök iallafall ;)Hoppas ni haft en bra dag/lov/helg!

H&MI am going crazy on all stuff out there


God morgon!

Sitter hos älsklingen som duschar just nu! Ska gå till mig sen tror jag, får se hur de blir.
& ja gillar faktiskt itne att vi har lov just nu. För känns som om ja inte har något att göra & ja hatar att sitta hemma hela dagarna! Men får väl hitta på något så ja inte får tråkigt :)
Hoppas ni får en bra dag!
PUSS

Tappar läsare/ Jag vill ha

Jag tappar läsare & några har också sagt till mig att de tycker de e jobbigt att gå in på min blogg pga att de kommer fram en ruta så de tar ganska lång tid att gå in på min blogg. Hörde att någon data stängs av varje gång den går in på min blogg. & ja håller med att de e riktigt drygt men jag vet inte hur ja ska få bort den dära rutan som gör så att de hackar. Men ska försöka fixa de nu när jag har lov! Så kanske ni orkar gå in & läsa min blogg igen hehe :)ÅÅHHH!! Jag vill ha den hära söta promenadbandet!!

Men de e nog mest för att de e rosa haha. Nackdelarna med de e nog att man inte kan springa på de, för de e så svagt för de & läste massa komentarer om att motorn började brumma efter 20 minuter & att de luktar bränt för att motorn är för klen. Så jag blir lite skeptiskt men mest för att man inte kan springa på det. Jag får skit ont i knäna efter att gå långt i en rask takt, så ja springer hellre! Men får se! ;) Har redan en crosstrainer & en grej som finns på gym som man gör situps med men vore kul med ett promenadband.

Det här promenadbandet kostar ungefär 4.300 kr om man beställer!


Nya hårfärgen!från svart till...jagvetintevad. Typ massa olika nyanser. haha men får gå runt sådär ett tag nu eftersom ja färgar mitt hår alldeles för ofta & de e verkligen slitet. Kommer sluta med att jag borstar håret en morgon & allt hår hamnar på borsten! ;) haha

Färgat håret

Ny hårfärg nu! Har varit Mörkbrun/svarthårig innan men nu är de ljusbrunt med lite olika nyanser haha! Men ska till en frisör & göra ljusa slingor! kunde bli bättre men får nöja mig med det jag har nu! Lägger upp en bild lite senare!

& anledningen till varför ja inte bloggat mycket är för att jag inte har haft tid! Har ju skolan, solariet, killen, pluggandet, shoppingen & massa annat!

ironi

ÅNGEST

Ångest över att jag fyller år i morgon ( fredag ) !! Känns så fel! brukar aldrig känna såhär eller att ja ens fyller år. Brukar inte bry mig! Men just nu gör ja det! känns skitmysko!


vet ni vad??

Jag är MÄTT!! haha nej men ja åt skit mycket när jag kom hem plus att jag åt i skolan. Men mådde dock dåligt efteråt. Men de får ja leva med. & min mage sticker ut as mycket också, gravid i 8onde månaden? haha
Men ska röra på mig senare, ska ta in crosstrainern in till mitt rum & springa på den i en timme hade jag tänkt med hög musik på! För jag är faktiskt klar med ALLA läxor snart! underbart!

RSS 2.0