Good night

Nu ska jag och Rocky lägga oss i soffan och natta kudden och längta till pojkvännen kommer hem


Im not quiet or shy, I just choose to keep what I´m thinking to myself.

Följ mig på instagram ; EmmaStenius


Fredag

Jag grät nog sammanlagt tre timmar igår och har nu världens huvudvärk och svullnad på ögonlocken!


Aldrig ge upp?

Många har mottot att aldrig ge upp, men varför ska man aldrig ge upp saker som inte ens har en chans? Saker som kanske är omöjliga med mera!


Praktik

Orkade knappt gå upp i morse! Så trött på allt...


Nya naglar


No one can change

Hur kunde jag vara så korkad att tro att man kan ändra sig! Känner mig vilse och vet inte ens vad jag ska göra... Kan sitta o bara titta på en penna men inga tankar kommer fram!!

Varför ska de alltid bli såhär!!


I want it all!!!


Tatoo


Promenad


Heelg!


Fyfan säger jag bara!

Många har nog läst om den 6 åriga pojken som blev attackerad av en rottweiler, och de flesta säger ju" men Gud den hunden borde aldrig få leva". Visst den borde avlivas men de är inte säkert att det är hundens fel? Jag tycker att ägaren borde avlivas om jag ska vara helt ärlig!

Och visst de kan vara fel på hunden men de märker man tidigt, gör hunden utfall mot en människa utan att den kommer åt, ja då skulle den säkert bita tag om den fick chansen.

De är vad jag tycker iallafall! Och egentligen en människa som misshandlar då? Borde inte den också dö då? En hund väljer oftast inte själv utan de beror på hur man behandlar hunden redan som valp. Men en människa då? De är ingen som säger åt den vad den ska göra eller inte göra, en människa tänker ju själv!


Sorry

Har inte bloggat på ett tag nu men slänger upp ett inlägg nu innan jag ska sova! Ska försöka gå upp tidigt i morgon och ta en långpromenad med doggsen!


Följ mig på instagram

Är mer aktiv på instagram än bloggen,EmmaStenius heter jag där!


Hamptons


Michael kors

Ååh jag dreglar nästan! Ge mig alla Michael kors väskorna!!


Ut med hunden


Taking a bath


RSS 2.0