Don´t forget

EmmaMariaStenius


Gymnastik

Blev stan efterskolan idag, slutade klockan elva! skitskönt!
Så jag & Linn trippade ner till stan & åt sallad nere vid ån. Jag köpte ljusblått nagellack och en tröja :)

Åkte sedan vidare till pappas jobb & nu sitter man här och dricker kaffe och schweppes :))

Ska byta om snart till gymnastiken som börjar fem :) ska faktiskt bli ganska skönt! Jag blir alltid så peppad när det fint väder & snart sommar. På vintern är ja alltid nedstämd och tycker allt är tråkigt och vill bara ge upp på saker! Men nu vänder allt mot ljusa tider haha :)


handla

Tog bort mina naglar och gjorde nya :) haha så kul att hålla på med dom så gör om dom hela tiden :) men gelén blev mycket bättre nu :)

Ska åka snart o handla, ja följer bara med om jag fick köpa hårfärg hehe :) så får se vilken färg jag kommer hem med sen :D


Mondoblog.se

Funderar på om jag ska flytta bloggen till mondoblog. Startade en ny blog men om jag kan fixa så att jag flyttar över den här dit så behöver jag ju inte en ny ;) men utifall att så är det här den nya bloggen ; http://mondoblog.se/Emmamariastenius


Paket
Fick hem intuition rakhyveln idag :) måste testas senare :)
NailsMålade mina naglar blåa och satte dit rosa glitter prickar! Håller på med att fixa några som vill ha nagelförlängning och edt går faktiskt bra :)

Diplom

När jag var hos mamma så hittade jag en pärm full med diplom! Visste inte att jag hade så många!" dagis pension" när jag slutade på dagis haha :)


Simskola :)När jag var med i småstjärnorna på lågstadiet


 när jag spelade fotbollpelle svanslös loppet haha


skoljoggen och när vi åkte skidor i lågstadietGymnastik, två av dom är från tävlingardiplom från stallet :)

hitta några enstaka diplom som också var från tex kolmården m.m haha :)4 timmar!!

Fick hem nagelförlängningen idag! blev överlycklig!! Satt i fyra timmar & fixade mina naglar tillsammans med min huvudvärk! Min frukost och lunch blev två energi drickor, en gainomax ( stavning? ) plus några bitar marabou! Det var som om jag gick på batteri, först vart ja jättepigg och hade massa energi och sen tog batterierna slut! haha :)

Jag satt iallafall i fyra timmar med naglarna! men är stolt över att det var första gången, för det gick inte helt åt helvete iallafall :)

Nagelförlängnings kit " check "

jaa rubriken säger väl allt.
Beställde nyss nagelfärlängning hem! Ska bli underbart! 


Fredags mys!

Den här helgen känner jag för verkligen att bara ligga hemma & glo på filmer! Har varit trött så länge nu och nu tänker jag bara ligga i slöa! Var med pappa idag och som vanligt när ja följer med och handlar så går jag själv o plockar lite de jag vill ha. Idag plocka ja sminkborstar, ny tandborste, rouge och massa chips! köpte morötter och gurka och dip också.
Ska göra klart höva arbetet också...har kalla och varma färger kvar att skriva om. Men det går snabbt :)

Hoppas ni får en bra helg!DinSko

Ballerina

199 kr! underbara!


Intuition

Sitter på pappas jobb. De kom fram en ruta där man kunde beställa en typ av rakhyvel & jag är väldigt lättlurad och går på allt som har med reklam att göra. Men älskar att testa saker även om ja inte tror på de. Han knappt fråga pappa fören han avbröt mig innan ja skulle trycka på " klicka hem" För han ville se vad det var för något innan ja skicka hem den. Har hänt förut att jag " råkat " klickat hem tex tidningar som cosmopolitan eller tabletter för hud,hår och naglar :P haha
Men denna gång gick han med på att ja fick beställa!


One piece
åååhhh!!! ja smälter!!! Fanns det en sån här fast leopard skulle jag verkligen!!!!!!!verkligen!!!!!!! inte tveka på att köpa! skiteri hur mycket pengar ja behöver spara eller inte ja skulle absolut köpa!!! Älskar leopard mönstat!!!

morrn morrn

Ni anar inte hur trött jag är! Vill bara lägg min under ett varmt täcke & sova hela dagen!! Slutar dessutom sent idag. Men de fixar jag! Försökte tillomed duscha i skit kallt vatten men de hjälpte inte att vakna till..druckit kaffe men de blir jag inte pigg av.

Måste packa ner mina grejer nu iallafall & sedan släpa mig till skolan!

Hoppas ni får en bra dag!!


Ledig!

Är ledig idag! Underbart!
Har bakat & suttit ute i solen & testat sommarkläder!! haha längtar som satan till sommaren!
Underbart att gå på stan när det är soligt & varm ute! Nu vill man bara göra de man ska på stan. Gå raka vägen för att köpa en grej & sen åka hem!Yesterday night

Var hos lisa igår med lite folk där, trevligt trevligt! :)

Orkar inte skriva just nu är helt slö i huvudet! Glömde förut också att ja skulle lägga upp en bild på min nya hårfärg men de får ja göra lite senare om ja hinner/orkar ;)

Hoppas ni har haft en bra helg :D
Moi and linn :)

RSS 2.0