Röra på fläsket!

En sak jag gör innan jag ska sova & de e lite pinsamt tycker jag men berättar ändå haha. Jag har en låt som går i två minuter på min mobil. Den brukar jag sätta på & då brukar jag ( ligga plankan, göra situps, armhävningar & massa andra grejer ) haha :)

& idag var jag faktiskt ute & gick i en halvtimme bara & när jag kom hem sprang jag på våran crosstrainer :) känner bra & ska städa & möblera om mitt rum idag & ikväll ska ja försöka röra på mig mera :D haha. Jag har ett mål & jag ska inte misslyckas!Gammal bild från i somras!


Läsarfråga
SVAR: Nej jag har inte lös hår :) mitt hår e bara långt & slitet haha! Så kan tyvärr inte svara på din fråga. Men du kan fråga en frisör eller söka på nätet om hur man gör :) Men nog bättre om man frågar en frisör.
& tack för att du gillar min blogg :)

Äntligen helg!

Äntligen helg & äntligen hemma från skolan! Men ändå helt okej dag. Har inga exakta planer på kvällen men hittar alltid på något. Ska iallafall städa rummet, kanske sola & sen duscha! & jag e så glad o nöjd också över att jag har gått ner ungefär ett kilo i veckan sen tre veckor tillbaka! & de känns underbart!
haha ni finns de någon eller några som tänker " men vafan emma! " men skitsamma!
Hoppas ni haft en bra dag :)
---------------


NukNuk.se

Handväska svart

349 kr!

Things i want

Fyller år snart & sitter & skriver till pappa vad jag önskar mig haha han kommer nog sucka åt allt jag skrivit!
Helt slut!

Inte min tur dag iallafall. I förrgår hitta jag en spindel i mitt rum, faktiskt ganska stor spindel! & jag hatar spindlar. Jag hann inte döda den ( nu finns de säkert vissa som tänker " VA?! döda den?! " JA! jag dödar spindlar om dom är inomhus.
Men iallafall, den sprang under skrivbordet så jag hitta den inte sen & inatt drömde jag om den dära jäkla spindeln & att den kunde hoppa en meter upp i luften. Så vaknade jag i morse vid 6 tiden & trodde att den var i min säng. Det klia överallt & kändes som om det gick på mig. Så gick upp & tände lampan för att kolla om den var där. Jag hitta den inte så gick & la mig igen vilket var jävligt korkat gjort av mig. Jag vaknade klockan 8 & de e då jag egentligen bör åka till skolan. Men jag hann iallafall! gjorde mig i ordning på en kvart! vilket måste vara rekord & efter att ha åkt halva vägen kom jag på att jag börjar senare! Så lite tur hade jag iallafall!

Hade idrott som sista lektion & de va bland de jobbigaste jag var med om, Men ja försökte att inte ge upp & jag lyckades helt okej. Men börjar känna i kroppen redan nu att jag får ont i morgon. Men jag ÄLSKAR träningsvärk! Nu tycker ni säkert ja e dum i huvudet som tycker det. Men jag gillar de faktiskt!

Aja, ingen pallar läsa allt detta tråkiga ja skrivit haha men ska iallafall sova nu!
Hoppas ni hade en bra dag!´HAHA bjuder på denna gamla bild!!!


Sjuk

Stannade hemma today. Är hemma med Elias som också är sjuk. Har hostat som en idiot tills de kom blod haha mysigt värre!!
Men ska duscha nu för känner mig riktigt ofräsch!


Pengar som bara försvinner

Var på stan efter the school med Theresa. Mötte upp henne på stan. Det enda som jag skulle egentligen köpa var hårfärg & underkläder haha men sjäkvklart blev det annat. Jag köpte hårfärg & en tröja :) Leopard mönstrad från Gina :)

Sitter ensam hemma & passar maten i ungnen eftersom pappa har åkt för att hämta min syster & bror :)


sweet dreams

Börjar bli riktigt råförkyld & jag hatar det men samtidigt älskar jag att vara hes i rösten! önska att jag var den permament bara :) haha nej men tycker de e skitfint att vara hes. Speciellt när man sjunger :D


Just nu

Håller på att städa mitt rum som ser just nu ut som ett bombnedslag eller en soptipp! Men är glad över att jag inte har feber fortfarande iallafall. Hade 39.7 i förgårr & mådde riktigt dåligt!.


I am feeling like this

Det känns som stenar som tynger mig, ändå faller jag inte. Det känns som knivar i hjärtat, ändå blöder jag inte. Det känns som en eld inuti mig, ändå brinner jag inte. Det känns som att jag skriker av smärta, ändå hörs inget ljud-

Beat me, bash me, you can never trash me!

Hit me, kick me, you can never get me

rysningar i hela fucking kroppen!

Det pirrar i magen & får rysningar när jag hör den här låten!tänker på min underbara pojkvän när jag ser videon

Nytt år!

Det brukar aldrig kännas som att de har blivit nytt år, men de gör fan de nu! & om två månader ungefär fyller jag år. Fan va tiden går fort!

Bilder from yesterday!   Theresa and moiSanna, jag AND theresa :)


RSS 2.0