New


Plugg

Inte mycket man får gjort när den hör Sötnosen ligger bredvid!


....

I onsdags skrev vi brev till oss själva som vi ska läsa nästa år, vi skulle skriva om precis hur vi mår, känner och tycker. Direkt när läraren sa att vi skulle göra de höll jag på att börja gråta. Jag är gärna den som ignorerar hur jag mår men när man blir påmind så är de svårt.

Jag hoppas att när jag öppnar brevet att jag kommer skratta åt de jag skrev, att de som var då är borta, att de är gammalt och de kommer aldrig kommer upprepas!


god natt?

så trött på folk som säger saker men gör annat!
 
Men nu ska jag gå och lägga mig och ännu en dag helt borta från mitt liv
 

Stalkers

Satt och kollade på tv3 programmet stalkers som gick kl 9 ikväll, och jag tyckte att det var riktigt scary men bra att dom visar! 
Det är nog kanske en varning för de som stalkar att dom kan bli hittade och att man kan få fängelse för det. 
 
Jag skulle nog bli riktigt rädd ifall någon sånt hände mig och så skulle jag nog berätta för alla jag kände så ifall något händer att jag försvinner eller något så kanske de är anledning, kanske kidnappning eller vad som helst. Jag skulle självklart spara allt och anmäla efter ett tag, men absolut inte svara eller ge någon uppmärksamhet eller respons i huvudtaget. 
 
 
 

Höst frisyr 2012

Jag tycker att det är sååå sjukt snyggt med att ha en vattenfalls fläta som är lite små risig, alltså ingen som sitter taight på rakt hår. Utan att det är lite små vågigt! skit snyggt!

5 saker du kanske inte visste om mig


Tisdag

Är helt slut, på bussen påväg till skolan ville jag bara sova och orkade inte hålla ögonen öppna. På bussen hem vid fem tiden så längtade jag bara till att komma hem då att jag var trött och killen som satt bredvid mig luktade svett och som om han inte tvättade kläderna på månader!
Tog nyss en varm och skön dusch och väntar på att kaffet ska bli klart, sen ska jag bara ta det lugnt och kanske ta fram allt tills i morgon! 
 
           

2012


Just nu

Sitter i soffan och glor på tven och försöker leta efter några typiska " tjejfilmer" så som mean girls eller bring it on. Men hittar inga som jag inte redan har sett :( 
 
 
 

Gina tricot


solarium

åh! jag är så blek och ful! Var så korkad och sa att vi kunde sälja vårat! Letar varje dag efter något nytt och billigt!
 
 
 

Sov sött

 
Dags att natta kudden nu så att jag orkar upp i morgon till skolan!

Det som gör mina dagar att lysa upp


Black hair

Köpte hårfärg idag eftersom mitt hår såg så enormt skabbigt ut med utväxt! Så nu känner jag mig mycket fräschare! 
Trivs så mycket bättre med svart hår en någon annan färg, känner mig som hemma i svart haha! 
 
Min mor åkte färja i helgen så hon köpte en parfym som jag tjatat om att jag velat ha sen min syster köpte en! 
Det är en Naomi Campell parfym som luktar gudomligt gott!
 
 
 
                                                      

Old times

Eftersom min älskade sambo har fixat min dator så har jag gått igenom massvis med gamla bilder som jag tänkte dela med mig !
 

RSS 2.0