Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Måndag

Åkte till Gränby & shoppade lite julklappar med Tove. Vi tänkte såhär ; vi tar 9 an & går av som nära som möjligt & det blir nog inte så långt att gå.) Så vi tog 9 an & åkte iväg. Vi såg en gubbe som hadde jagat oss förra året & han såg lika lost ut som då.
När vi nästan hade kommit till Gränby svänger bussen in någon annanstans & va bah: jaha"
Men sen tänkte vi gå av vid  nästa busshållsplats så plingar vi & då svänger den in någon annanstans & så stannar den ännu längre bort, så vi gick inte av där & fortsatte att åka vidare & såg vart vi kom. När den skulle vända & åka tillbaka så gick vi av där vi hade tänkt & gå av & vi fick en bit, men det var inte långt alls. Sen när vi kommer dit så ser vi själcklart en annan busshållsplats & det var 10 an som stannade där. 10 an stannade alltså precis utanför dörren nästan. Vi hade faktiskt tänkt att ta 10an men vi gjorde inte det endå.

Vi va i Gränby i ungefär 2-3 timmar & hade nästan hittat allt som vi letade efter. Men åkte till stan sen & köpte resten. Det var lyckat & jag köpte allt som jag skulle plus lite till.Det var riktigt skönt att ha allting gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0