Önskelista :




1- En golden retriver haha önskat mig sen jag va pyttig :)
2- En volume master
3- En derma seta ( en grej som tar bort hår på tex armar och ben )
4- Nagellack
5- Systemkamera
6- Nagelolja
7 - pengar :D


Det man hoppas på är dårå hunden haha! asså får jag en hund så behöver jag fan inte ha något annat resten av mitt liv! en hund tar upp alla jular & födelsedagar!


Tävling ( biobiljett )

Eftersom jag aldrig går på bio & gillar inte att gå på bio så har jag ingen användning för en biobiljett så lottar ut den istället! Tycker man lika gärna kan vänta på att filmen kommer ut så att man kan köpa den & kolla på den hur många gånger man vill eller ladda ner :)





Just nu



Solade nyss! haha IGEN? yes igen.
Men har tyvärr fått solarieförbud av pappa! katastrof jag kommer bli blek! hur fan ska jag inte kunna sola när jag ser solariet varje jäkla dag!
aja haha kul & veta?
inte direkt..




Håller på att prata med Linn, vi kom på världens ide asså, om ett eller två år. Så ska vi flytta till en lägenhet. haha in our dreams! jag kommer aldrig kunna spara pengar, speciellt inte nu när jag röker och har inte råd knappt till cigaretter. Men bättre att försöka spara än att inte göra det alls!


Friday

underbart! solade nyss, blir seriöst aldrig brun! eller så är jag blind!

aja ikväll blir de bara att vara hemma! tänker inte gå ut för de e piss kallt ute! ändå gången jag går ut är när jag ska röka inget annat! :)

Slutade vid ett tiden idag, riktigt skönt!



Ska lägga in en tävling om en biobiljett liten senare eller så blir de i morgon eller någon annan dag haha :)

Orphan

asså fyfan! sjukaste film jag har sett! vidrigt barn! en unge som är helt jävla störd! asså jag vet inte vart jag ska ta vägen , jag sitter & skriker & håller på att gråta för jag vet nte vad jag ska göra! & pappa & malin skriker " Emma, det är inte på riktigt det är bara film! " men vafan! finns ju såna här störda barn på riktigt! asså jag skäms! jag skäms över den dära jävla ungen! skulle jag ha ett barn som höll på sådär asså jag svär jag skulle skjuta den där ungen!!!!!!!!!
Jag har aldrig i hela mitt jävla fucking liv varit så här arg över en film! men asså om mitt barn skulle hålla på sådär eller ens betee sig sådär så skulle jag göra mig av med de direkt! asså visst vissa kommer nu tycka att jag är störd i huvudet som vill göra så men jag är helt jävla ärlig! & pappan som inte bryr sig eller ens verkar vilja göra något åt de skulle jag göra mig av med direkt! för han är ju också lika störd i huvudet! FYFAN!!!!!!





Solarium!

Skööööönt kom nyss ut från mitt rum & har solat! Underbart! Brun & fin..eller? jag ser faktiskt ingen skillnad, tror jag blir blind om egentligen hur brun jag blir/är eftersom jag solar så mycket.
Aja, nu ligger jag i soffan & kollar på I form med anna anka. Sen blir de duschen & sen sova! :)

Har klippt mig idag också, klippte mig själv för jag hatar frisörer, klipper aldrig som jag vill utan dom bara kör sitt eget race. Så jag klippte bort 1 decemeter! nu känns mitt hår lite tjockare & det växer ut snabbt! Så de blir säkert bra :)










jag vill...

Ha tre tattueringar, hål i navel, ett hjärtsmycke på tanden, hål i naveln, två hål till i ena örat! haha :) allt detta ska jag försöka fixa nästa år!





fast jag vill ha ett silvrigt


God morgon!

Vaknade nyss, eller för typ en timme sen. Laddar ner musik till mobilen för alla låtar nu som jag har är helt sönderspelade så ut med de gamla & in med de nya!

Ska städa rummet & göra lite sånt idag, behövs faktiskt! frågan är bara om jag verkligen orkar! Somnade vid fem igår! PLUS att jag hade sovit i tre timmar på dagen också.



Jag & linn från iförrgår ! :)

Just nu

kom nyss hem från gymnastiken, gick inge vidare. Blev skit irreterad när dom pratade. gan dom inte ens beröm när dom var duktiga eller log inte ens. Kände mig skitdålig som ledare idag! Men förhoppningsvis blir de bättre nästa vecka!
Har skit ont i huvudet, har inte ätit något idag heller men sitter & dricker julmust för att bli piggare!

sista inlägget för dagen! hoppas ni haft en bra dag


Anna book

Måste bara säga att anna book trots att hon är större så är hon snygg, de flesta tänker ju" jag är redan fet så varför ska jag fixa mig eller sminka mig" anna book ser ändå fräsch ut!



aja nu ska jag byta om ska till gymnastik, kommer vara helt slö för jag orkar knappt hålla mina ögon öppna! längesen jag var såhär trött.
Måste röka nu också innan jag åker!

ha en bra dag


m*n*s*h*r*

stämmer in perfekt på dig, och är bara arg på dig och jag venne varför men du är bara helt allmänt störd i huvudet men inga känslor eller något allt innanför för dig. & jag skulle skämmas om jag var din mamma helt klart. Om jag var helt ärlig så skulle jag nog adoptera bort dig för jag skulle inte vilja ha en sån som du! du är en vidrig person som inte är värd ett dugg & en sån som du borde inte finnas! hoppas du dör av ***

min mage strejkar!

Jag har INTE ätit ordentligt på TRE dagar! tappat mat aptiten helt. men just nu känner jag mig helt yr,skit hungrig,ont i huvudet, ont i magen & jag vill ÄTA men nu är de så att en jävla kärring är hos oss & ska fråga pappa massa frågor & snart går jag in i köket & ber henne gå härifrån för jag håller på att falla ihop!Hon har varit här i två timmar  nu!!

god natt


kul....

verkligen kul kväll! skulle ha hållt mig inne..

grejen är den att jag inte ens har gjort något fel..du misstolkade allt. Vi pratade om något helt annat & sen kom du in & sa något som jag inte ens hörde & sen bara gick du ut! & när jag försöker prata med dig så vill du inte ens prata? eller kanske inte ens lösa de? helt enkelt bli av med mig? om det är så,,så varsegod! men jag vill inte att det blir så. jag älskar dig & kommer göra de hur länge som helst. Men om jag inte ens får berätta om de jag pratade om så blir de ju svårt...


KUl att jag inte kommer kunna sova nu...

träningsvärk!

Stannade hemma idag pga ont i magen,haha fel vecka för mig. men gick på gymnastiken ändå!
Vaknade med att jag hade träningsvärk i magen också! usch!

Ledig i morgon, förutom att jag har utvecklingsamtal kl 1! men det blir en lugn & skön dag ändå!
 aja men ska duscha nu!





PUSS


Hiss



Jag hissar för att sola solarie hahaha! Men tänk på vintern när man blir helt blek! jag är egentligen inte så jätteblek men gillar ändå inte min hy på vintern! eftersom vi har ett solarium hemma så solar jag ungefär varannan dag men innan vi inte ha det så sola jag kanske två gånger i veckan för jag hade inte råd!!

Men jag hissar för att solarier finns för då slipper man gå blek på vintern! Men det är inte heller snyggt om man solar för mycket & ser helt onaturligt överbrun ut heller! man ska sola med måtta!




gemigsommar!

Det snöar jävla pissväder! jag hatar vintern, jag hatar snön! Så äckligt & vidrigt med snö! Man känner sig så obekväm & äcklig!

Visst det kan vara mysigt OM man är innomhus på kvällarna men fan inte annars! usch fy & blä!!


Alone home

ensam hemma & ligger & kollar på björn gustavsson. Funderar på om jag ska sola snart om ja orkar!







En läsare fråga mig om man verkligen ska använda visibly clear neutregena ansiktsmask varje dag, för man ska egetligen bara ha ansiktsmask en gång i veckan.
Då vill jag svara till den anonyma läsaren att man SKA inte använda den varje dag men jag VILL använda den varje dag för min hy känns fräcsh och ren.


Right now

Sitter & gaggar med linn just nu. Pratar om allt möjligt skit. Har pluggat & nu ska va snart se på film sen blir det nog läggdags för i morgon när det skola JIPPI eller?




Hola amigos!

God morgon!

Är så enormt trött fortfarande men får vara vaken nu annars kommer ja inte somna ikväll & då blir de illa!
Nu är mitt lov slut & om ja ska vara ärlig så känns det både skönt & de skulle ju vara bra om vi hade en vecka lov till igen.

Menmen..Ska ner till stan today och träffa linn & fika :) myysigt


-

Jag går runt med ångest varenda jävla dag,jag går nervös varje dag för att jag inte vet vad som ska hända under dagen! jag måste alltid ha koll på vad som ska hända. Jag har varit hypokondriker sen jag var liten & jaghatar det verkligen! Jag får lätt panik & klarar inte att att äta pga de!
det kändes verkligen som om jag gjorde rätt men nu vet jag inte längre, men jag är så jävla rädd att jag ångrar mig! inte igen nej de ska fan inte hända igen för de orkar jag inte gå igenom! jag hatar utrycket " man vet inte vad man har förren det är borta" för de e så jävla sant!
några förändringar & mitt liv skulle vara perfekt, men grejen är att om ja bara ändrade dom grejerna så skulle ja inte ha ångest eller panik varje dag!

( tar förmodligen bort detta inlägg i morgon)

Hemlis!

I förrgår var jag iväg & gjorde en grej, jag var skitnervös men ja grejjade de! Ni kommer få se senare i tiden var de va jag gjorde!

Svar till : Anonym



Jag har nog svarat på den här frågan miljontals gånger, har egentligen inte någon ork & skriva om men eftersom jag är så otroligt snäll så tänker jag skriva om det IGEN haha :)

Vill du tjäna pengar kan du kika in & kolla på Bloggpartner.se där jag tjänar mina pengar. Du kan också kika in på lnkjuice.com.
Jag brukar hålla koll på min statistik på tailsweep.com det är en riktigt bra sida, där kan du se vart alla dina läsare kommer ifrån & hur dom hittar till din blogg :)

Jag har inte kollat hur mycket jag tjänar på hur länge som helst. Brukar bara logga in & sen se hur mycket jag har.
På bloggpartner kan du bara ta ut pengarna när du har tjänat upp det 350. Du kan alltså inte ta ut pengarna innan du tjänat upp till den summan!


Dålig uppdatering? I KNOW!

Har varit pissdålig på att uppdatera & mina läsare har inte direkt stigit men vet ni vad? det skiter jag i!

 Jag är fortfarande skitglad över att vissa fortfarande läser min blogg trots över min kassa uppdatering. Jag strävade förut efter att få en så bra blogg som möjligt & tjäna mycket pengar,  nu skiter jag fullständigt i de för jag har ingen tid & tjänar pengar på bloggen gör jag ändå.
Jag skriver när jag vill, har lust ork eller tid. & det är ju självklart tråkigt om visa läsare försvinner men jag blir glad över om jag bara har 50 läsare för det är alltid något! Så om de skulle sjunka till 50 så skulle jag fortfarande vara glad över det! & det kanske till & med får mig att bli mer peppad över att blogga mera för att kanske få tillbaka läsarna eller hel enkelt få nya läsare!





RSS 2.0