Sista Augusti!

Skrev nyss om min stress läxa som vi skulle göra tills i morgon. Vi skulle skriva fakta om stress. Ska försöka sova tidigare idag än jag gjorde igår! Jag sover alltid för länge & kommer upp alldeles för sent för att hinna göra mig i ordning! usch jag hatar att inte kunna göra sig i ordning ordentligt! AJA ska väl sova snart antar jag, är jävligt trött redan nu!



Hm Jacka




Gillar den här jackan, ser så sjukt varm & skön ut! jag menar kolla insidan!!

Kostar 599 kr på hm! ska fan in till stan & kolla på den! :D

You are what you do, and not what you think you should do.

Slutade vid ett & gick till mamma & hämtade massoor av grejer! Har snart ingen plats kvar hos pappa att ställa alla mina saker & min garderob har gått sönder!
Vi fick ett arbetsblad som skulle göras trodde jag hemma, men tydligen skulle göras i skolan så fick gå hem tidigare. känns skönt både att sluta tidigare & att ha gjort klart pappret.


ska trippa ut om en stund tror jag,får se vad som händer ute!



Corona- baby baby





Glöm inte bort tävlingen!

http://emmamariastenius.blogg.se/2010/august/vill-du-vinna.html#comment

Höst shopping





Glöm inte bort tävlingen!

http://emmamariastenius.blogg.se/2010/august/vill-du-vinna.html#comment

Just nu

Har städat rummet igen & duschade för en stund sen. Ellen kommer lite senare, är fett sugen på att dra till stan men får se vad som händer ikväll!







Glöm inte tävlingen i inlägget under!


http://emmamariastenius.blogg.se/2010/august/vill-du-vinna.html#comment

Vill du vinna?





OnePiece BigPrint Green


" hellre en fettvalk än ett rent helvete! "

Jag vet att jag har tjatat om blondinbellas bok " egoboost" men jag tycker verkligen att alla tjejer borde läsa den! Jag har snart precis läst ut min & jag fick den i förrgår. Jag mår bra när jag läser boken, för den är så jäkla sann! allt som står i den stämmer ju om en själv! det e lite läskigt men skit bra. Den har fått mig att tänka om, att jag borde vara nöjd med mig själv & jag vet ju också hur de är med mat & skit så fan hellre en fettvalk än ett rent helvete! Så jävla true!!






Hallå där!

Ikväll lägger jag in en tävling bara för er! Längesen de va en tävling nu så det är dags. Men som sagt det kommer upp senare, så håll koll!

Ska sola nu & får se vad som händer efter de!



Jag kan bara säga en sak..

just nu mår jag inte riktigt bra! Så mycket som har hänt mig för ett tag sen eller kanske för flera år sedan kommer upp i mitt huvud just nu. Nära på att förlora vänner som kunde ha försvunnit i himlen för alltid! Sån jävla tur jag egentligen har haft med livet & allt.
Jag vet inte hur jag riktigt ska börja. Jag är ju precis som alla tjejer. Jag har mina dåliga dagar men försöker hålla mig borta från andra för att inte råka säga något som jag inte skulle ha sagt annars då allt bara blir fel. Jag har kompex som en vanligt tjej har & jag är rädd för att bli ensam & inte ha några vänner kvar. Jag tar aldrig åt mig av snälla komentarer, jag blir ledsen när jag får tex" du är en underbar person"! whatafuck! jag borde bli glad de e skitsnällt sagt, men nej jag börjar gråta. Jag tänker " vem skulle kunna gilla mig, varför säger en person så till mig för.Är jag värd de?" Alla det där tankar kommer upp i mitt huvud & jag blir tokig, varför kan jag inte bara ta åt mig & vara nöjd för? Men varje gång någon säger något elakt som " fett ful" eller vad tjock du är! " Så tar jag åt mig direkt!

Så fort två kompisar bråkar med varandra blir jag sur & irreterad, varför ska just dom två bråka för? Hur ska jag kunna hjälpa dom,vad ska jag säga?
Det är så svårt.


Jag är trött på att tänka att att jag ser ful ut eller att jag är fet,jag vet att jag inte är smällfet men jag vet att jag inte är pinnsmal heller. Jag orkar inte tänka på all mat som jag äter, jag har haft problem med mat sen jag gick i femman. Allt kom automatiskt & helt plötsligt när jag verkligen inte behövde de. Sen dess har jag alltid tänkt på mat, man kan väl säga att det e e sorts ätstörning. Jag svälte mig ibland & kräktes upp allt ibland.
Men nu när skolan har börjat har jag faktiskt tänkt, att alla de åren jag har tänkt på mat hela tiden & det som jag inte ska äta eller om jag tänker " okej, idag blir det bara ett äpple på hela dagen" jag har mått piss alla åren av det, det har verkligen förstört allt för mig. Miste vänner som jag istället började bråka med. Jag tror att de e just de med att killar vill ha platina blonda tjejer som är pinnsmala med skitstora bröst! Det e fan inte sant! visst finns säkert killar där ute som gillar sånt men inte alla. Jag borde vara glad över att jag har en familj, jag får mat när jag vill ha,jag har inprincip allt som jag behöver!  & endå är jag inte helt lycklig just pga maten! Det är en riktigt stort problem för väldigt många inte bara för mig, Finns folk som till & med har det värre än vad jag har.

Jag vet inte om det e för att jag är trött & behöver sova för att jag började gråta men får någon ångest på kvällarna innan jag ska sova, ligger & dagdrömmer hemska drömmar så att jag börjar gråta. de e hemskt & jag hoppas att de går över någon dag. Jga saknar alla sommarminnen jag har haft med alla underbara människor jag lever ibland mig. Även fasst mitt sommarlov även har haft dåliga minnen som tex när jag krockade med en moppe i en bil & massa andra grejer så har det varit helt jävla underbart! Träffat nytt folk & lära känna personer bättre än jag gjorde innan. Träffade en underbar kille. men som sagt har man sina dåliga dagar men allt löser sig alltid!
Jag vill sluta röka men hur jag kunna göra de när nästan alla mina vänner röker & jag mår bra att röka, jag har alltid varit en stressad person som får panik skit lätt! av att röka blir jag lugn! Men jag har lovat mit själv, en dag då ska jag sluta röka! Det är så sjukt dåligt & onödigt! Slösar fan 18000 i året på bara cigg, tänk vad kul man kan ha för dom pengrna!

Jag har nu försökt berätta lite om mitt liv! & jag har kommit fram till att jag är ett UNDERTBART liv men folk som verkligen bryr sig om mig & som jag verkligen älskar & vill att dom stannar föralltid!!

( har också kommit fram till att det här är nog det längst inlägg jag någonsin har skrivit!!)



Just nu

Sitter & håller på att fixa en tävling för er just nu! Håll koll får se om det kommer upp ikväll eller i morgon! ;)








Hola Amigas

Igår blev det ner till Gottsunda med Lisa & Linn. Linn skulle göra en tatuering & det blev riktigt snyggt! Blev skitsugen på att göra jag jag också!

Today blev det skola då & hade genomgång nästan på alla lektioner, så tråkigt att bara sitta & lyssna hela timmarna. Men aja snart klagar jag väl över allt slit som vi gör i skolan istället!

Slutade två timmar tidigare, tog bussen hem & la mig i sängen med blondinbellas bok " egoboost" SKITBRA jag rekomenderar den starkt till alla!





Guess what ;)

Kolla vad jag fick hem med posten today! :D




Blev överlycklig när jag såg denna ligga på köksbordet! Har börjat läsa den & jag som HATAR & verkligen aldrig läser böcker har faktiskt läst redan 50 sidor i den & jag gillar den!!

You know...

"..... someday you look at the person and you see something more
than you did the day before. Like a switch has been flicked somewhere.
And the person who was just a friend is... suddenly the only person you
can ever imagine yourself with.



Första skoldagen " CHECK"

Då va första skoldagen avklarad! känns skönt & jag tror jag kommer trivas i min klass & skolan! HOPPAS det iallafall.



Egoboost

BESTÄLLD!




Beställde nyss hem isabella Löwengrips bok " Egoboost " !


Beskrivning om boken!

Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.

Ny design!

Ny design på bloggen!



Vad tycker ni ? bättre än den innan? :)


Man vet inte vad man har fören det är borta

Igår gick jag & la mig direkt när jag kom hem vilket var vid tolv tiden. Somnade kanske halv ett & vaknade vid ett! Jag är skit trött & jag är jävligt glad över det för då vet jag att jag kommer somna ganska tidigt idag. Det är skola i morgon &  är inte ett dugg nervös! känns bra men är rädd att all nervositet ska komma i morgon istället. Jag hatar att vara nervös, jag får panik & vill bara springa iväg långt åt helvete! Men det som är emst jobbigt med att vara nervös är att jag  ibland kräks hehe trevlig information, visst? haha nej men det är jävligt jobbigt faktiskt, men så är jag ju smart & inte äter innan jag vet att jag kommer bli nervös!

Men jag är skit nöjd med mitt val på gymnaiet, Stylist!!





Första året på gymnaiet, shit asså!


You should never play a game with a girl who plays it better than you!

Har precis solat klart & ligger i soffan helt död! Så jäkla trött! Ska hoppa in i duschen & städa lite nu tänkte jag!



Ryysningar!

Sökte på en låt & denna kom videon kom upp, precis när jag skulle trycka bort den & han skulle börja sjunga så satt jag & gapade! jag förväntade mig inte att han skulle sjunga så bra!



Hiss eller diss?

Shopper bagShopper bag


Tygpåsar, Hiss eller diss?

Jag sätter faktiskt en FET diss på de! Jag tycker det inte ett dugg är snyggt & man kan lika gärna göra en egen, för alla ser precis lika hemgjorda ut. Visst till vissa tillfällen kan man behöva ha en. Men sätter diss på de endå!

Old memories

Lust att skriva av mig. Så sjukt mycket jag vill bara skriva här, men nej tyvärr går inte de pga vissa som läser & andra grejer! vilket är jävligt synd!

Aja..va nyss ute & när jag gick på väg hem kom massa tankar fram, gamla minnen & stuff. Kom helt plötsligt på denna låt som jag sönderspelade & jag menar verkligen SÖNDER spelade!
Läskigt att jag fortfarande kan hela låten.




Kommer antagligen skriva av mig senare i livet så ni får lite mer " insyn" eller vad jag ska kalla de ) i mitt liv.

Woho

Hittade nyss nya klasslistan till gymnasiet! Ingen jag känner men det känns bra endå!




Gammal bild!


Inside of me there´s no smile anymore



Inget smink men det skiter jag i!



Ska duscha nu! Hoppas ni har en bra dag!



Utgång

Nu tänkte jag trippa ut en stund, solade klart för en stund sen & har duschat! Ellen åkte för ett tag sen men nu ska jag ut & får se vad som händer ute!







10 Augusti 2010

Duschade för en stund sen & ska börja göra mig i ordning snart tänkte jag! Ska kolla busstider & grejer också.
Så snart blir de ner till stan & träffa Maha!






God natt!

Solade 30 min idag & i morgon blir de nog samma sak innan jag åker in till stan & träffar Maha! Åker till henne vid fem tiden ungefär!





Men nu ska jag sova!

Ha det bra!
PUSS

Solarium!

Pappa kom hem med ett nytt solarium! & eftersom " sommar " vädret är SKIT dåligt så får jag väl bli brun på något annat sätt!


Tvätta tvätta

Slängde nyss in tvätt i tvättmaskinen! Ska slänga mig i soffan & glo på film tänkte jag! Vädret är så piss tråkigt så finns inte så mycket & göra!




Jag hjärta Låten



Den här låten har jag snart sönderspelat! Men den är ju så otroligt bra!

just nu!

Sitter & känner mig väldigt snygg just nu måste jag säga! Sitter med en ansiktsmask & ska hoppa in i duschen snart!



Brownie

Ajöss med det blonda,gula,oranga! & HEJ det till det bruna! Längesen man var brunett & det känns skönt faktiskt!





Carla sprang hit idag & höll på & måla mina naglar rosa haha slutade med att jag fick ta aceton över mina händer!


Good morning!

Vaknade för en stund sen! Theresa är här nu & vi sitter & babblar om allt möjligt! Får se vad vi hittar på idag! Dyker alltid upp något!



Lite fattigare!

Här är lite av det som ja shoppade där borta!



Body Butter, luktar skit gott!



Mascara & sminkbortagningsmedel





Väska



Hårfärger





Parfym



Svart Linne



hehe tuggumin! finns en liten rolig historia hur de blev så många!



Redan använda & smutsiga!



Lite av det jag köpte! Kommer nog upp nå mer senare!


Hem ljuva hem!

Äntligen hemma! underbart


Hotellet:







Liseberg





( fler bilder kommer! )




God morgon!

Vaknade nyss, så jävla trött! Orkade inte gå ner & äta frukost så stannasde kvar & råkade somna om igen.
Idag blir det Liseberg! Är inte taggad men får väl ha humöret uppe endå!

Hoppas ni får en bra dag!

I miss it

Har bara varit i Göteborg nu i några timmar & längtar redan till att åka hem! usch nej nu ska jag ha det bra här & njuta att jag verkligen har lov också! Men vafan, vill ju hem!





Göteborg

Tjoho!

Sitter på hotellrummet i Göteborg precis bredvid Liseberg! 25 grader & SOL! UNDERBART! I morgon blir de liseberg eller Ullared, beror på vädret!


Bilder kommer senare!
PUSS

Sånna finns de gott om!



Jag heter Emma Nyfiken Stenius på fb för er som inte har mig & en kille la till mig o jag frågade vem han va! & han börjar skriva så där som ni ser där uppe till mig!
Vad är de för korkad människa!?

Sex and the city 2

Sitter & kollar på Sex and the city just nu. Börjar bli lite bättre väder nu efter regnet, hoppas som fan att solen tittar fram!





Men nu ska jag fortsätta kolla klart på filmen, bloggar mer ikväll!




Just nu

Sitter & kollar på tv, magen kurrar för fullt men orkar inte dra mig fram till köket!






Yesterday

Va & shoppade igår med Theresa. Köpte slingor & shorts. Theresa klippte sig, det blev riktigt fint! även fasst hon själv inte tycker de!
Åkte hem till Theresa & slingade mitt hår! Är halv nöjd men just nu vill jag ha brunt hår! Men blir nog bra efter ett tag.


Hälp?

AAJJ mitt öra jag får panik! Jag & en kompis tog hål i mitt öra för någon månad sen & de va svullet i en vecka men sen blev de bra. Nyss när jag vaknade gjorde de så jävla ont i örat & de är skit svullet & kom ut var & blod från det! Jag vette fan varför!?





Hiss ELLER Diss?

Söndriga leggings
Söndriga leggings

Söndriga Leggins, Hiss eller Diss?

RSS 2.0