God morgon?

Dagen börjar INTE bra kan jag ju säga, vaknade upp med ett ickeönskande sms. Menmen borde stda rummet men är inte på humör för de idag! får se vad som händer senare idag om något dyker upp.


Beyonce - Why don´t you love me



Denna låt har fastnat totalt i mitt huvud!

Tisdag 27/7

Sitter & kollar på Simpson, ett av de tråkigaste program jag sett i mitt liv!
Solen har tittat fram & det blev genast mycket varmare. Men ska göra mig i ordning & gå ut nu!





Ha en bra dag!


Middag

Ska till stan & äta middag med the family. Sen blir de träffa Theresa & snacka lite skit haha nej, men nu ska jag göra mig klar för att åka!





Ha en trevlig kväll!

Good morning everybody!

Har inte tid att blogga så mycket idag, har massa annat att göra. Som tex Städa rummet & rensa allt skit man inte vill ha kvar.




Make-up

Nu ösar de ner med regn..inte kul alls
Fick nå ryck & börja sminka mig så tog fram lite smink & började, tvättade bort de typ tjugo gånger & gjorde om hela tiden!











Ge mig!

Har hittat min dröm mobil! Jag vill verkligen har den! Det är en LG GT540 & finns i ROSA! Hur underbart är inte de!?
Den kostar 1989!


Sökes



Jag behöver nya skor " egentligen inte " fasst endå! hehe
& har letat efter ett par blommigaballerina ungefär såna som finns på bilden.
Någon som vet vart jag kan få tag på såna?

Tävling?

Funderar på att fixa en tävling, sist hade jag en tävling & gav bort ett halsband. Men försöker komma på något nytt nu! Har ni några förslag på vad ni vill ha för tävling?


Sweet little lies



Jag läser aldrig böcker. Visst jag läser tex Frida tidningar eller Elle. Sånt är lixom okej men inte böcker! Ibland kan jag få nå ryck & börja läsa en bok om jag har tråkigt men läser aldrig klart den utan bara några sidor eller kapitel.
Men känner mig sugen på att köpa Lauren Conrads bok: Sweet little lies! För den är sann på vissa sett om hennes liv. Någon som kanske har den hemma & tilloch med har läst den redan?




God morgon!

Nu har man blivit förkyld nu också! Hoppas som fan att det blir sommarvärme med masssssa sol nästa vecka!

Nu ska jag ta & städa rummet lite & duscha hade jag tänkt!

Hoppas ni får en bra dag!



BOORIING

Har sååhääär tråkigt just nu, har gäster men dom sitter ute i det kalla vädret & pratar! Känner inte för att vara social. Vill ut trots att de regnar ute men vafan det är säkert roligare än att bara sitta på arslet & inte göra något!



Odio esto me gusta usted

..

Saturday

Gick & la mig igår vid ett tiden & vaknade vid halv ett ungefär idag! Skönt!
Duschade nyss & ska börja göra mig i ordning, får gäster vid fyra tiden. Hoppas ni får en bra dag!





Nyduschad & fräsch


Har namnsdag idag igen!

Igår var det Emma & idag är det Kristina! Så har namnsdag två dagar efter varann! I bloggnamnet tog jag inte med Kristina för det blir så långt, men heter egentligen Emma Maria Kristina Stenius!


Så vill bara säga GRATTIS till alla er som också heter Kristina!




Just nu

Gick nyss med Ellen till bussen så nu har man inget & göra.Men något kommer väl upp snart blir väl som vanligt att jag går ut ikväll!




Ellen

Todays

Har tydligen namnsdag idag! Det är Emma-dagen haha! Grattis alla Emmor på namnsdagen!





Fredag

Trodde de va torsdag idag! Jag glömmer verkligen vilka dagar & datum de är när man är ledig eller utomlands, men då vet man att man har semester!

Har gjort mig klar för att åka till stan, ska få tag på Ellen också & se om hon är vaken. Bloggar lite senare I think!



God natt

Va nyss ute så sitter & värmer mig eftersom de e pisskallt ute! Men ska sova nu iallafall!







God natt!


just nu

Va ute en stund & fyfaan va kallt de va jämfört med vad de va i går! Nästan så att man ville sätta på sig jackan!

Händer nog inte så mycket ikväll går ut senare kanske & i morgon blir de att hämta kläder hos mamma & lite grejer sen möta upp Ellen & se vad vi hittar på.





Hoppas att ni haft en bra dag!


More pic´s

Bilder från Skagen i Danmark!













Snacka om att göra bort sig

bloggade inte igår eller i förrgår efter en " liten " olycka ,berättar nog inte ikväll utan får bli när jag känner för att skriva om det!

Iallafall gick in på bloggen & såg en lite rolig komentar som en hade skrivit de roliga är att jag har sett IP nummret så jag vet vem de va (  Så snälla Tove Holm sluta gå in på min blogg & komentera mina inlägg om du nu tycker att den är så tråkig & att jag lägger upp äckliga bilder på mig själv. 




1- ingen tvingar dig att läsa min blogg vännen!
2- jag får lägga upp vafan ja vill!
3- vad vet du va andra vill se du känner ju ingen!


Är ju bara pinsamt för den som skrev såhär men är jag förvånad? NEJ


I ´m home

Kom hem igår natt vid tolv ungefär, helt slut så somnade direkt! Ska duscha nu & göra mig i ordning. Åker till vänge om kanske någon timme!



Lite bilder från resan




Stannade och åt vid Göta kanal











Första hotellet i skåne




Sen åkte vi vidare







Stannade vid ett flygpan som va fullt med godis!














Dagen efter åkte vi till en safari park




















Åkte till stan & kollade runt lite där







Nej nu orkar jag inte lägga upp flera bilder! Lägger upp några kanske lite senare annars så finns dom på fb för er som har mig som vän där kan kolla!

Just nu!

Færsækte fixa internet på min dator men de funkar ju fær fan inte! blir galen! Men aja om två dagar kommer jag hem! underbart..

Har precis varit & badat i poolen, skit kallt men endå skænt! Ska vøl fortsøtta att hålla på & fixa med internettet på datorn om jag nu får igång de så løgger jag upp lite bilder!

Ha det bra !

PUSS


Legoland

Vill hem! saknar allt & alla just nu men kommer hem på måndag kvøll! hoppas jag..

Har fått massor med sms som jag tyvørr inte kan svara på øven om jag ænskade att jag kunde speciellt fær vissa sms ør ganska viktiga! Men får stå ut ett tag till. Som sagt, var på legoland idag & de va nog lite långtråkigt eftersom har varit dør fyra gånger nu. I morgon blir de en slapp dag på hotellet eller så åker vi & badar!








Hoppas ni har det bra dør hemma!


Danmark

Sitter på hotellets datorn just nu. Kom till danmark i morse & har åkt i flera timmar. Alla ør skit trøtta haha mørke att jag inte kunde skriva dom två sista bokstøverna i de svenska alfabetet! hahahaha
aja skit samma, i morgon ska vi till legoland och kan søga att jag inte ør ett dugg taggad! Massor av bilder kommer antigen om internet funkar på min dator eller nør jag kommer hem! Saknar alla dør hemma & vill bara åka hem Nu Nu Nu!!!


Hoppas att ni har det bra dør hemma!

PUSS

Packar!

Håller på att packa för fullt just nu! än så länge är en väska full. Packar alltid för mycket! Bättre de än för lite iallafall, tycker jag.
Började kolla på Alice i underlandet igår så ska se klart den ikvälll, köpte den för att kolla på den i bilen men så blev de inte nu!

Nej men måste packa vidare nu!




God morgon!

Fortfarande sjukt varmt & nu bara sitter jag & hoppas på att det ska börja regna! Måste åka tillbaka till pappa också & hämta lite grejer som jag har glömt sen blir de packa! I morgon bär de av till DANMARK!!



Stan

Är hos mamma nu i stan & sitter & glor på klädhögen jag har slängt på golvet som jag borde lägga i garderoben i stället! Men nej jag orkar verkligen inte!


Ola Svensson - Till the end


Ny vecka!

Vaknade nyss & ska börja packa & slå en pling till mamma! Ska försöka skriva ner också vad det är jag behöver ha så att jag hinner packa allt som jag behöver!



God natt!

Nu blir de sovdags för mig! Börjar bli riktigt trött nu så ska börja göra mig i ordning för att sova!


Sweet dreams!


Fotboll!

Kollade precis klart på fotbollen! Spanien-Holland! Är inte så insatt av att kolla men sure kan vara kul ibland!

Har solat all day long idag riktigt skönt tills det blev för varmt för att ens vara ute! Men lite färg har man ju fått, lite happyface där!
I morgon blir de sola om jag har tid, åker till min kära mor i morgon & på onsdag bär det av till Danmark! Får se hur det blir med bloggen då, ska försöka fixa några inlägg!



bjuder på denna osminkade bild!




Underbart!

Ursäkta ordvalet men det är så fucking jävla varmt ute OCH inne! Mitt huvud värker & det rinner ur mitt öga för det gör så jävla ont! Har så jäkla god lust att dränka mig i vatten!



Just nu!


Sitter med en jättesnygg ansiktsmask haha! Man kan verkligen inte se på mig seriöst!





Bilden är från i vintras!

2010-07-07

Har bara legat & slappat idag! Men som vanligt blir de väl en kväll ute! Brukar bli så. Sitter ute på verandan just nu & försöker fixa en " egen" tidning från bloggen! Men förstår inte riktigt hur de funkar, någon som vet? http://www.weblogstore.com



Topshop

Mesh Embroidered Cami



Ska beställa detta skitsnygga linne från Topshop!

Good night!

Sov dags för mig nu då! Min dag har varit helt OK men inte på topp! kan ju inte alltid må bra haha!




Just nu



Sitter & kollar på någon film men ska alldeles strax ut! Får se om jag bloggar lite senare!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

PUSS

College Jackor


Tisdag

vaknade nyss! Sov otroligt länge & det va otroligt skönt att få sova ut för en gångskull! Ska städa rummet & hoppa in i duschen om en stund sen får jag se vad som händer!






Fyyfaan

Nej usch nu har jag tröttnat på vädret! jag blir skit grinig & lätt arg! usch vad varmt där är!





Summer night city!

GÅRDAGEN



Gick ut efter middagen, det blev sallad & nå bröd för mig & nachos & köttfärs till theresa! Mötte några killar som ville gå på promenad men vi tackade nej haha ( mamma har sagt att jag inte får prata med främlingar ) nej men dom kom tillbaka efter en timme & gjorde oss sällskap haha dom pratade engelska då den ena kom från fillipinerna & den andra från vit ryssland, mycket trevliga!

Lite bilder från kvällen!





Varmt!!



Jag håller seriöst på att dö! så jäkla varmt! visst jag ska inte klaga men vafan! så fort jag reser mig så svartnar det för mina ögon så att faller ner & sätter mig på golvet! gick in & tog en kall dusch för tredje gången idag va lite skeptiskt för hon trode jag skulle svimma i duschen, men det gick bra!



Nu har theresa somnat & jag fattar inte hur hon kan göra de! de e så varmt!




Akon - cry out of joy



denna låt har jag fastnat för totalt!

Shopping!

Trippade ner till stan idag köpte solbrillor,en kjol o några trosor! Jag är ganska nöjd med mina köp & gjorde nästan av med mina pengar hehe! Det är 31 grader i skuggan & i solen ska vi inte prata om! helt sjukt!
Ska gå ut lite senare när det har blivit lite svalare.





Norrköping here we are!

Nu är vi i Norrköping, jag & theresa va & utforskade lite i stan här & kan säga att det nästan är som Luthagen hemma i Uppsala förutom folket, dom glor & klär sig hmmmm...ja! men det kanske bara är vi som tänker för mycket & kanske glor lite också haha! nej men förhoppningsvis så åker vi & badar i morgon eller så bilr det stan! Hoppas ni har det bra där hemma!







vi kände oss redan som hemma!







På väg till Norrköping!

Nu sitter vi i bilen det gick till slut bra att packa två väskor & glömde inget ( förhoppningsvis)!



God morgon!

Sitter & tänker på vad det är jag ska packa! Vi ska sova borta i två nätter men känns som om jag behöver så mycket saker! I vanliga fall brukar jag alltid packa tre väskor två stora & en liten men nu får jag faktiskt försöka packa i allt i en stor!får se hur det kommer gå då! vi åker i eftermiddag & jag är inte taggad på att åka bil i några timmar när det är soligt, då vill jag hellre vara hemma & sola! Både jag & theresa får packa grejer som man kan sysselsätta sig med i bilen. Men ska packa vidare nu!






Hoppas att ni får en bra dag!
PUSS


NukNuk.se

Quiltad väska svart nitar
Quiltad väska svart nitar

Denna snygga väska hittar ni på NukNuk.se för 269 kr!

Torsdag

Gick upp vid tio tiden & åkte iväg med moppen till stan & hämtade lite grejer men nu sitter man hemma & kollar på någon mysko film! Både jag & Theresa är sjukt trötta efter alla sena kvällar vi har varit ute & sovit ganska lite. I morgon bär de av till Norrköping & går på stan där & sover på hotell! Så måste nog packa ikväll!




Kolla vad jag har gjort!




Satt & kollade på gamla foton från när man var väldigt liten & skrek rakt ut " Theresa nu tar vi hål i mitt öra! " Så jag sprang & hämtade is & grejer & började fixa. Theresa blev nervös & konstigt nog inte jag men det gick fint fint visst lite ont gjorde de men de va värt de! du är de skit rött & lite svullet! hehe trodde aldrig jag skulle göra de! så jag är riktigt jävla stolt!

RSS 2.0