Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Emma Stenius

Folk säger till mig " åhh emma jag älskar ditt hår " " du har skitfin kropp" " emma du är så söt ". Killar som ger mig skitdåliga raggningsrepliker som " har du planterat stjärnor i dina ögon, dom glänser verkligen" vad fuck vill du säga med det? vill du att jag ska svara " åhh tack du är skit snygg du också? " nejj verkligen inte!
Vad spelar de för roll vad andra säger till mig, visst jag blir glad,jag blir skitglad av att få höra såna saker men ändå ledsen, över att folk tycker att jag ser bra ut? eftersom jag själv inte tycker det. Alla är olika, jag har mina dåliga sidor precis som alla andra har sina. Jag är mig själv för alla andra finns redan, varför ska jag spela någon annan?

Jag har vissa problem & det har alla andra också, det finns ingen som är perfekt. Man kan vara perfekt på vissa grejer men inte allt. Alla är bra på sitt eget sett & är bäst på att vara sig själva. Jag är skit dålig på att ge folk kompimanger eftersom jag vill inte säga saker som jag inte tycker. Säger jag något till någon som tex " gud vad fin du var på den här bilden" så menar jag det, jag säger aldrig saker till någon om jag inte menar det. Säge rjag tex " fyfan vad hatar dig " så menar jag inte det, eftersom jag kan inte hata folk, man ska aldrig hata någon. Man kan ogilla någon riktigt jävla mycket men aldrig hata. Jag har aldrig hatat någon för de e ganska starkt att säga så. Men ogillar vissa, ja det gör alla! Man kan inte älska eller tycka om alla. Folk går mig på nerverna, då undviker jag bara dom. Dom ska inte behöva förstöra för mig.

Misstag gör alla också, misstag som man inte kan förlåta & förlåta. Jag har gjort misstag & blivit förlåten eller aldrig har blivit förlåten. & det suger verkligen, de betyder iså fall att man inte litar på mig om jag inte blir förlåten. Jag håller verkligen alltid vad jag lovar. Kanske när jag var liten så sa jag när jag skulle få en lillebror så sa jag " jag ska aldrig bråka med honom " men de va när jag va ungefär 9 år. & när man är liten så är det svårt att fatta allt. Jag ger aldrig upp heller. för några dagar sen höll jag & linn på att skoja om att vi skulle springa i bikini i snön. Först skojade vi. Men sen när jag sa " Linn jag ska fan göra det " så gjorde jag det. Jag mår dåligt om jag säger saker & inte gör det. Jag ska tex tattuera mig, men jag har inte sagt när? jag har bara bestämt att jag ska göra de, men jag har inget speciellt datum när.
Om någon mår dåligt eller har problem försöker jag alltid hjäpa den, även fast det jag säger kanske inte hjälper så försöker jag alltid. Om någon har varit med om ungefär samma saker som jag, så försöker jag alltid hjälpa den det kan vara om tex mat, killar, problem hemma, bråk med kompisar, och massa mera. För när jag själv har varit med om de sakerna så är det ganska lätt att prata med någon. Men det jag ogillar är att när jag hjälper tex en kompis som har problem med kanske killar, så tänker jag efter & tänker för mig själv " fyfan, jag har varit med om samma sak & fan vilken helvete jag hade de då" jag vill inte att mina kompisar ska vara med om samma saker som jag har varit med om. Jag förtränger alltid saker som hänt men & går vidare. Varför gå & må dåligt över en grej som va för länge sen när jag kan gå & må bra över allt jag har istället?

jag vette fan varför jag skrev allt detta nu, men de känns bra haha :) tror ingen jävel läste allt men det är inte det som är meningen heller!


Kommentarer
Postat av: Lindberg - KILLBLOGG

Tack så mkt sötnos :)

jodå jag mår bra dudå?

2010-12-05 @ 14:55:54
URL: http://youfoundit.blogg.se/
Postat av: Lindberg - KILLBLOGG

Härligt att höra :)

ligger fortfarande i sängen så ingenting, dudå? :D

2010-12-05 @ 15:05:15
URL: http://youfoundit.blogg.se/
Postat av: Lindberg - KILLBLOGG

Gillar bilden!(a)



sv: okeej men det är så det ska vara på en söndag :D

2010-12-05 @ 15:10:04
URL: http://youfoundit.blogg.se/
Postat av: joanna hansson

jag tycker du är jätte söt, verkligen!

det borde du själv också tycka!

2010-12-05 @ 15:10:16
URL: http://jofsweden.blogg.se/
Postat av: bex.

yes de är la okej :d sj?

2010-12-05 @ 15:15:45
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: Lindberg - KILLBLOGG

jaa men precis! :D

2010-12-05 @ 15:16:08
URL: http://youfoundit.blogg.se/
Postat av: joanna hansson

förstår dig precis..

jag tycker inte alls om mitt utseende heller, speciellt inte mina fräknar.. jag hatar dem så himla mycket!

jag har inte jätte många men dem jag har tycker jag inte om!

tycker heller inte om folk som har för bra självförstoende... en av mina polare sa en gång "hålla, alla ver redan att jag har stans snyggaste röv" jag bara öhh, haha ja... och trodde hon skojade men det gjorde hon inte :o haha och så snygg är den inte! haha :p

2010-12-05 @ 15:17:25
URL: http://jofsweden.blogg.se/
Postat av: bex.

jag & min syster ( en bloggare ) gjorde den tsm :D

2010-12-05 @ 15:18:09
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: bex.

haha inte jag heller xd

2010-12-05 @ 15:24:11
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: matilda rosqviist

jag läste hela, bra skrivet tycker jag :)! kram.

2010-12-05 @ 16:38:07
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: maisah

jätte fina bilder gumman , mysigt med snö också ! :)

2010-12-05 @ 17:48:40
URL: http://maisahjuevesanos.blogg.se/
Postat av: Linn

du vet att jag alltid finns för dig vännen <3

och du är bäst

2010-12-05 @ 19:51:19
URL: http://lovetheprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0